Exo Terra Monsoon Solo

125,00  sis. ALV

Varasto loppu

Kuvaus

Exo Terra Monsoon Solo

  • Ohjelmoitava sadetusärjestelmä terraarioihin
  • Helppo kytkeä ja asentaa
  • Joustavat suuttimet (maksimissaan 2kpl) voidaan suunnata haluttuun suuntaan
  • Helposti täytettävä vesisäiliö

Exo Terra Monsoon Solo on ohjelmoitava sadetusjärjestelmä kaiken tyyppisiin terraarioihin. Laite pitää terraarion kosteuden tasaisena sumuttamalla hienojakoista sumua automaattisesti. Voit säätää aikaväliä (cycle) ja sumutuksen kestoa (duration) terraarion koon ja halutun kosteusprosentin mukaan. Tiheä sumuttaminen edistää lisääntymiskäyttäytymistä ja on joidenkin kasvilajien, kuten ananaskasvien, orkideoiden ja sammalten kohdalla välttämättömyys.

Järjestelmä voidaan ohjelmoida sumuttamaan useita kertoja 24 tunnin sykleissä ja suihkutuksen pituus voidaan määrittää kahden sekunnin ja kahden minuutin välille. 1,5 litran säiliö mahdollistaa järjestelmän toiminnan useaksi päiväksi ilman veden lisäystä. Kätevää etenkin lomia ajatellen! Säiliö on helppo täyttää eikä järjestelmää tarvitse purkaa täytön ajaksi.

Pakkauksen mukana tulee yksi suutin, mutta järjestelmään voidaan liittää myös toinen suutin, jolloin järjestelmä soveltuu kahden terraarion tarpeisiin tai yhteen isoon terraarioon. Huomioithan kuitenkin, että toisen suuttimen lisääminen alentaa kummankin suuttimen suihkutustehoa. Suuttimien tuottama sumu on hyvin hienojakoista. Pitkän letkun ansiosta laite voidaan asentaa terraarion alle tai muuhun sopivaan paikkaan katseilta piiloon.

Exo Terra Monsoon Solo pakkauksen sisältö

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Exo Terra Monsoon Solo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *