Exo Terra Monsoon Multi II

199,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 015561242011 Osasto:

Kuvaus

Exo Terra Monsoon Multi

  • Ohjelmoitava sadetusärjestelmä terraarioihin
  • Helppo kytkeä ja asentaa
  • Joustavat suuttimet (maksimissaan 6kpl) voidaan suunnata haluttuun suuntaan
  • Helposti täytettävä 8 litran vesisäiliö

Exo Terra Monsoon Multi on ohjelmoitava sadetusjärjestelmä kaiken tyyppisiin terraarioihin. Laite pitää terraarion kosteuden tasaisena sumuttamalla hienojakoista sumua automaattisesti. Voit säätää aikaväliä (cycle) ja sumutuksen kestoa (duration) terraarion koon ja halutun kosteusprosentin mukaan. Tiheä sumuttaminen edistää lisääntymiskäyttäytymistä ja on joidenkin kasvilajien, kuten ananaskasvien, orkideoiden ja sammalten kohdalla välttämättömyys.

Järjestelmä voidaan ohjelmoida sumuttamaan useita kertoja 24 tunnin sykleissä ja suihkutuksen pituus voidaan määrittää kahden sekunnin ja kahden minuutin välille. 8 litran säiliö mahdollistaa järjestelmän toiminnan useaksi päiväksi ilman veden lisäystä. Kätevää etenkin lomia ajatellen! Säiliö on helppo täyttää eikä järjestelmää tarvitse purkaa täytön ajaksi.

Pakkauksen mukana tulee kaksi suutinta, mutta järjestelmään voidaan liittää lisää suuttimia (maksimissaan yhteensä 6kpl suuttimia käytössä), jolloin järjestelmä soveltuu useammankin terraarion tarpeisiin tai yhteen isoon terraarioon. Huomioithan kuitenkin, että  suuttimien lisääminen alentaa kaikkien suuttimen suihkutustehoa. Suuttimien tuottama sumu on hyvin hienojakoista. Pitkän letkun ansiosta laite voidaan asentaa terraarion alle tai muuhun sopivaan paikkaan katseilta piiloon.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.