FishScience Tropical Fish Worm Pellets 125g / 250ml

11,95  sis. ALV

Vain 2 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

FishScience Tropical Fish Worm Pellets on luontainen matopohjainen ruoka, joka sopii useille keskiveden ja pohjaveden kaloille. Se mukailee ruokavaliota, jota kalat söisivät luonnossa. Ruoka on suunniteltu kalojen ruoansulatusta ajatellen. Sen uniikki resepti koostuu useista erilaisista madoista ja toukista (bloodworm, kastemato, jauhomato, silkkiperhosen toukka) sisältäen matoja yhteensä yli 40%. Pelletit ovat yhden millimetrin (1mm) kokoisia hitaasti vajoavia rakeita. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ja väritystä tehostavia ainesosia.

Ruokintaohjeet

Ruoki kaloja 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Ylimääräinen ruoka tulisi poistaa akvaariosta, jotta vältytään veden pilaantumiselta.

Ravintoaineet

  • Proteiini 44%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 10,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 15,500 KY/kg,
D3-vitamiini 900 KY/kg,
C-vitamiini 260mg/kg,
E-vitamiini 65mg/kg

FishScience Tropical Fish Worm Pellets sisältö

Madot ja toukat, silli, vilja, kalahydrosylaatti, hiiva, peruna, mineraalit, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Katso myös muut meiltä löytyvät FishScience -tuotteet

Pakkauskoko 250 ml / 125g


FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon se, mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FishScience Tropical Fish Worm Pellets 125g / 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *