FishScience Tropical Fish Micro Granules 45g / 100ml

7,95  sis. ALV

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

FishScience Tropical Fish Micro Granules on ruokarae kaikille pienille akvaariokaloille. Se mukailee ruokavaliota, jota kalat söisivät luonnossakin. Hitaasti uppoavat pienet rakeet sopivat hyvin esimerkiksi tetroille, miljoonakaloille ja kaikille pienille trooppisille kaloille. Ruoan suunnittelussa on otettu huomioon kalojen terveys ja ruoan helppo sulatettavuus.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Ylimääräinen ruoka tulisi poistaa akvaariosta, jotta vältytään veden pilaantumiselta.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25000 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

FishScience Tropical Fish Micro Granules sisältö

Hyönteiset, soijajauho, sillijauho, vilja, hiiva, perunatärkkelys, kalahydrosylaatti, nilviäiset ja äyriäiset, kasvikset, lohiöljy, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Pakkauskoko 45 grammaa.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Katso myös muut meiltä löytyvät FishScience -tuotteet


FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon se, mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FishScience Tropical Fish Micro Granules 45g / 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *