FishScience Tropical Fish Granular Food 120g / 250ml

11,95  sis. ALV

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

FishScience Tropical Fish Granular Food hyönteispohjainen ruokarae useimmille kalalajeille. Se mukailee kalojen luontaista ruokavaliota. Ruoka on suunniteltu kalojen hyvinvointia ja ruoansulatusta ajatellen. FishScience on ympäristöystävällinen valinta – ruoka sisältää tavanomaista vähemmän kalatuotteita. Ruoka myös sisältää kalojen väritystä tehostavia aineita (paprika, krilli, spirulina).

Hitaasti uppoavat rakeet sopivat keskiveden ja pohjaveden kaloille, kuten esim. kiekkokaloille, lehtikaloille, ahvenille, barbeille, monneille ja aasianmutakaloille.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Ylimääräinen ruoka tulisi poistaa akvaariosta, jotta vältytään veden pilaantumiselta.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25500 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

FishScience Tropical Fish Granular Food sisältö

Hyönteiset, soijajauho, silli, vilja, hiiva, perunatärkkelys, kalahydrosylaatti, nilviäiset ja äyriäiset (krilli ja katkarapu), kasvikset (paprika, valkosipuli), kalaöljy, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Katso myös muut meiltä löytyvät FishScience -tuotteet

Pakkauskoko 250 ml / 120g


FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon se, mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FishScience Tropical Fish Granular Food 120g / 250ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *