FishScience Betta Granules 35g / 100ml

6,80  sis. ALV

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

FishScience Betta Granules on erinomainen kalanruoka taistelukaloille. Se mukailee taistelukalan luonnollista ruokavaliota. Pienet, 0,5mm kokoiset kelluvat rakeet ovat helposti kalan syötävissä. Ruoka on suunniteltu kalojen hyvinvointia ja ruoansulatusta ajatellen. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä sekä väritystä tehostavia ainesosia (spirulina, paprika, porkkana ja katkarapu).

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa, noin 5-10 raetta kalaa kohti. Ylimääräinen ruoka tulisi poistaa akvaariosta, jotta vältytään veden pilaantumiselta.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 8%
  • Kuitu 2,5%
  • Tuhka 5%
  • Vesi 5%

Vitamiinit

A-vitamiini 25000 KY/kg,
D3-vitamiini 1450 KY/kg,
C-vitamiini 400mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

FishScience Betta Granules sisältö

Hyönteiset, vilja, silli, hiiva, soijajauho, lohiöljy, perunajauho, kalahydrosylaatti, katkarapu, kasvikset, spirulina, ravun munat, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Katso myös muut meiltä löytyvät FishScience -tuotteet

Pakkauskoko 100ml / 35g


FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon se, mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FishScience Betta Granules 35g / 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *