Kuvaus
Dennerle Cichlid Carny on perusruoka kirjoahvenille ja muille lihansyöjille.
Esimerkiksi monet Malawi ja Tanganjikajärvin kirjoahvenet ovat luonnostaan lihansyöjiä, joiden ruokavalio koostuu eläinplanktonista ja äyriäisistä.
Cichlid Carny sisältää 17,5% hyönteisiä, katkarapuja ja Artemiaa, 9,8% krilliä ja vihersimpukoita.
Dennerlen kalanruoat eivät sisällä ollenkaan kalarehua tai säilöntäaineita. Dennerlen ruoat perustuvat heidän omaan “Dennerle biotic system” -tuotekehittelyyn. Ruoat sisältävät yhdistelmän prebiootteja ja probiootteja sekä beetaglukaania jotka yhdessä säätelevät ruoansulatusta ja aktivoivat kalojen immuunijärjestelmää. Dennerlen ruoat sisältävät myös maitohappoja, jotka parantavat kalojen normaaliflooraa, vähentävät ei toivottujen mikrobien määrää ja säätelevät kalojen ruoansulatusta.
Ruokintaohje: 2-3 kertaa päivässä niin paljon kuin kalat voivat syödä 1 minuutin kuluessa
Valmistusaineet: Kasviperäistä glyseriiniä, hyönteisproteiinia Hermetiasta (17,5%), vehnäjauho, krilliä (9,8%), vehnäproteiini, vehnäleipäjauhe, maissi, lohiöljy, vesikirppu, valkosipuli, Moringa oleifera, makeanveden rapuja, sikurin inuliinia, kivennäisaineita, nokkosta, spirulinaa, melissia, fenkolia, klorella, aniksia, rypäleen siemenjauhoa, artemia, vihersimpukkaa, mannanoligosakkaridit, ß-glukaanit, rosmariiniuute
Dennerle Cichlid Carny ravintosisältö
32,2% raakaproteiini
7,2% raakarasvaa
3,3% raakakuitua
5,9% tuhkaa
9,6 % kosteuspitoisuus
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.