Tropical 3 Algae Tablets B

6,95  sis. ALV

Vain 1 varastossa

EAN: 5900469207420 Osasto:

Kuvaus

Tropical 3 Algae Tablets B on uppoava tabletti, joka sisältää paljon levää. Tarkoitettu päivittäiseen ruokintaan kaloille, joilla on kasvipainotteinen ruokavalio, joka sisältää paljon levää. Soveltuu myös sekasyöville kaloille monipuolistamaan ruokavaliota. Tabletit maistuvat hyvin myös akvaarioiden äyriäisille.
Tropical 3 Algae Tablets B sisältää kolmea levää: Chlorellaa (Chlorella vulgaris), Solmulevää (Ascophyllum nodosum) ja Sormilapakelppiä (Laminaria digitata). Chlorellan tarjoamat tyydyttymättömät rasvahapot, proteiini, aminohapot ja vitamiinit yhdistettynä Kelpin hivenaineisiin (mukaanlukien jodi, seleeni ja rauta) edistävät kalojen ja äyriäisten terveyttä, kasvua ja elinvoimaa.
Säännöllinen käyttö antaa kaloille suuret määrät chlorellasta peräisin olevaa lehtivihreää, joka estää ei toivottujen bakteerien kehitystä ruoansulatuskanavassa, estäen näin infektioiden syntyä.
Ainesosat:
Vilja, levä (12%), vihannesperäiset johdannaiset (Aloe vera 2%), vihannesproteiiniuute, kala ja kalajohdannaiset, nilviäiset ja äyriäiset, maito ja maidon johdannaiset, liha ja eläinjohdannaiset, hiiva, öljy ja rasva, mineraalit.
Ravintosisältö:
36,0% Proteiini
7,0% Rasva
1,7% Kuitu
10,0% Vesi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.