FishScience Tropical Fish Flake Food

4,95 12,95  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

FishScience Tropical Fish Flake Food on täydellinen hiutaleruoka kaikille trooppisille kaloille. Se mukailee hyönteisruokavaliota, jollaista kalat söisivät luonnossakin. Ruoka on suunniteltu kalojen hyvinvointia ja ruoansulatusta ajatellen. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä. Ruoka myös tehostaa kalojen väritystä (spirulina, paprika, krilli).

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Ylimääräinen ruoka tulisi poistaa akvaariosta, jotta vältytään veden pilaantumiselta.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25500 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

FishScience Tropical Fish Flake Food sisältö

Kala ja kalatuotteet, vilja, hyönteiset, kasvikset (paprika, valkosipuli), nilviäiset ja äyriäiset (krilli, katkarapu), lohiöljy, levä.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta

Katso myös muut meiltä löytyvät FishScience -tuotteet

Pakkauskoot:
100ml / 20g
250 ml / 50g
500ml / 100g


FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon se, mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Lisätiedot

Pakkauskoko

100ml, 250ml, 500ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.