Dennerle Dosator – Lannoiteannostelija

14,95  sis. ALV

Dennerle Dosator on suunniteltu käytettäväksi Dennerlen V30 Complete ja S7 VitaMix -lannoitteiden kanssa. Dosatorin toiminta perustuu osmoosiin.

  • Jatkuva, tasainen ravinteiden saanti – kuten luonnossa.
  • Tasainen kasvien kasvu
  • Estää levän muodostumista, koska ravinteiden määrä pysyy alhaisempana
  • Paras mahdollinen lannoitus pienellä vaivalla
  • Toimintavarma, koska ei sisällä liikkuvia osia eikä tarvitse sähköä toimiakseen
  • Valmistettu laadukkaasta, kestävästä muovista
  • Suunniteltu ja valmistettu Saksassa

 

Varasto loppu

Kuvaus

Dennerle Dosator on lannoitusjärjestelmä, joka ei tarvitse sähköä. Soveltuu 50-300 litran akvaarioihin.

Akvaarion kasvit tarvitsevat ravinteita säännöllisesti kasvaakseen vahvoina ja terveinä. Yleensä akvaarioita lannoitetaan vedenvaihdon yhteydessä, jolloin akvaarioon lisätään paljon lannoitetta yhdellä kertaa. Dosatorin kanssa kasviesi lannoitus tapahtuu kuin luonnossa – vähän ravinteita kerrallaan jatkuvasti ja tasaisesti.

Dennerle Dosator on suunniteltu käytettäväksi Dennerlen V30 Complete ja S7 VitaMix lannoitteiden kanssa. Dosatorin toiminta perustuu osmoosiin. Akvaarion vesi diffuusoituu kalvon läpi Dosatorin sisään ja työntää ravinneliuoksen pudotusputken läpi akvaarioon. Tässä toimintatavassa on kaksi ominaisuutta: Ensinnäkin akvaario saa juuri sen verran ravinteita kuin se tarvitsee, toiseksi Dosatorista tulee akvaarion “indikaattori”: kun vesi siirtyy dosatorin sisään, lannoiteliuos muuttuu kirkkaammaksi. Kun Dosatorin sisältö on menettänyt värinsä (S7 oranssi, V30 kellertävän vihreä) on aika lisätä lannoitetta.

Akvaarion kasvit hyötyvät tasaisesta ravinteiden saannista. Kasvit kasvavat tasaisesti terveinä ja vihreä loisto täyttää akvaarion. Kasvit pystyvät myös hyödyntämään tasaisen ravinteiden tarjonnan paremmin ja ajoittaisten korkeiden lannoitepitoisuuksien aiheuttamat leväongelmat ovat historiaa.

Minkä lannoitteiden kanssa Dennerle Dosator on yhteensopiva?

Lisätiedot

Paino 0,075 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dennerle Dosator – Lannoiteannostelija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.