Dennerle E15 FerActiv 20 tabl

9,95  sis. ALV

Varastossa

EAN: 4001615045499 Osastot: ,

Kuvaus

Dennerle E15 FerActiv rautalannoite tarjoaa akvaariokasveille rautaa heti käytettävässä muodossa. Raudanpuutoksesta johtuvat oireet, kuten kellertävät, läpinäkyvät lehdet ovat historiaa ja uudet lehdet säihkyvät täyteläisissä vihreän sävyissä.

Rauta on tärkeää kaikille akvaariokasveille. Sitä tarvitaan lehtivihreän tuottamiseen. Ilman lehtivihreää kasvi ei kykene yhteyttämään. Raudan puutoksen merkit ovat nopeasti nähtävillä. Uudet lehdet ovat haaleita ja kellertäviä.

Huomaathan, että kasvit pystyvät käyttämään vain kaksiarvoista rautaa. Kaksiarvoinen rauta ei ole vakaa aine akvaariossa vaan hapettuu äkkiä ja menettää tehonsa. Hanavedessä ei ole rautaa oikeastaan yhtään. Akvaarion kasvien raudansaanti ovat siis täysin lannoituksen varassa.

Riittoisuus:

20 tablettia riittää 2 000 litraan

Suositellaan käytettäväksi osana Dennerle PerfectPlant -lannoitusjärjestelmää yhdessä V30 Completen ja S7 VitaMixin kanssa.

Dennerle E15 FerActiv annostus PerfectPlant:

Kun käytetään yhdessä V30 kanssa: kerran kuukaudessa 1 tabletti 100 litraa akvaariovettä kohden. Tiputa tabletti veteen, liukenee muutamassa päivässä, ei samalla viikolla V30 kanssa (esim E15 joka kuun 15 pvä ja V30 joka kuun 30 pvä). Samalla käytetään S7 Vitamixiä viikottain.

Dennerle E15 FerActiv annostus ilman muita rautaa sisältävien lannoitteiden kanssa: 1 tabletti per 100 litraa vettä 2 viikon välein.

 

Säilytä huoneenlämmössä, poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Lisätiedot

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.