Seachem Equilibrium

14,50 24,50  sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Seachem Equilibrium

Equilibrium™ on erityisesti suunniteltu kasviakvaarioiden mineraalitarpeita ajatellen. Ei sisällä natriumia, eikä kloridia. Soveltuu niin RO-veden kuin muutenkin mineraaliköyhän veden rikastamiseen. Equilibrium™ nostaa veden GH arvoa ja tasapainottaa KH:ta.

Seachem Equilibrium sisältää kalsiumia, magnesiumia, kalium suolia, jotka vaikuttavat positiivisesti kalojen aineenvaihduntaan ja kasvien kasvuun.

Käyttöohje:

RO- veden kovuuden 3 asteen nostoon (GH), lisää 16g (noin ruokalusikallinen) 80 litraan vettä. Jauhe kannattaa sekoittaa ensin noin 1 litraan vettä ja kaataa sitten altaaseen. Aluksi vesi saattaa olla sumeaa, mutta kirkastuu noin 15-30 minuutissa.
Mittaa vesiarvot (GH, Ph, KH) ennen ja jälkeen aineen lisäyksen, näin pystyt määrittämään oman annostelutarpeen, jos kyseessä ei ole RO-veden kovettamisesta. Useimpien kasvien kannalta paras GH arvo on 3-6.

Valmistajan tuotesivut

Guaranteed Analysis

Amounts per 1 g

Soluble Potash (K2O) 23.0%
Calcium (Ca) 8.06%
Magnesium (Mg) 2.41%
Iron (Fe) 0.11%
Manganese (Mn) 0.06%

Elemental potassium is present at a concentration of 195,000 ppm (19.5%). Fertilizer laws require us to list potassium in terms of equivalence to a material that is not present (K2O) rather than the more scientifically sound method of simple elemental equivalence.

Lisätiedot

Pakkauskoko

300g, 600g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seachem Equilibrium”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *